Logga in på Mina sidor

För att se vilka försäkringar du har hos oss behöver du vara inloggad. Använd ditt BankID för att legitimera dig och logga in. Loggar du in via en Androidtelefon ska du välja "BankID på annan enhet".

Din Sjukvårdsförsäkring 2019 Nya möjligheter att få hjälp och råd

Få råd, vård och hälsotips i appen!

Via appen Trygg-Hansa sjukvård kan du enkelt kontakta vår Vårdplanering om du behöver råd eller vård. I år har vi förbättrat appen ytterligare, för att finnas vid dina sida både när allt är bra och när du behöver hjälp. Till exempel kan du få ett individuellt anpassat träningsprogram – helt utifrån dina förutsättningar. Läs mer om vad nyheterna innebär för dig!

 • Starta enkelt upp nya ärenden
  När du behöver råd eller vård kan du enkelt starta ett nytt ärende via appen. Du får svara på frågor om dina besvär och svaren blir ett underlag för sjuksköterskorna hos vår Vårdplanering. När du har svarat på frågorna väljer du själv vilken dag och tid som Vårdplaneringen ska kontakta dig för hjälp i ärendet.
 • Träffa specialistläkare direkt i appen
  Redan i dag är det möjligt att boka videomöten med Vårdplaneringens sjuksköterskor. Från och med nästa år kan Vårdplaneringen, när det är relevant, boka videomöten med specialistläkare. Till exempel om du ska ha ett kortare återbesök hos en specialistläkare som du redan har träffat.
 • Individuellt anpassat träningsprogram – inspiration för bättre hälsa!
  Din hälsa är viktig, både för att orka med arbetsdagen och fritiden. Vi på Trygg-Hansa vill stötta dig att leva hälsosamt. Därför ger vi dig tillgång till individuellt anpassade träningsprogram och inspirerande artiklar om kost, motion och hälsa i appen.
 • Enklare att träna rätt
  För att få så bra resultat som möjligt av ett rehabiliteringsprogram är det viktigt att göra övningarna på rätt sätt. Därför kan du nu få ditt personliga träningsprogram direkt i appen från ett urval av våra sjukgymnaster – antingen som bilder eller i videoformat.