Logga in på Mina sidor

För att se vilka försäkringar du har hos oss behöver du vara inloggad. Använd ditt BankID för att legitimera dig och logga in. Loggar du in via en Androidtelefon ska du välja "BankID på annan enhet".

Så här loggar du in på Mina sidor

För att logga in på Mina sidor behöver du BankID eller Mobilt BankID.

Du kan logga in från din mobiltelefon, din surfplatta eller din dator.

För att logga in på en dator med hjälp av Mobilt BankID:

  1. Klicka på "Logga in" längst upp till höger på sidan
  2. Välj alternativet "BankID på annan enhet"
  3. Fyll i ditt personnummer och klicka på "Logga in"
  4. Öppna BankID-appen på din mobiltelefon eller surfplatta och identifiera dig
  5. Du loggas nu in till Mina sidor.

Gå tillbaka och logga in


Om BankID

Ett BankID är en elektronisk ID-handling (även kallat digitalt certifikat) som intygar för en webbtjänst att du är den du utger dig för att vara.

BankID på fil består av en fil som installeras på din dator. Du kan ladda ner ett BankID på fil genom att först logga in på din Internetbank och sedan följa bankens instruktioner för att beställa och ladda ner ett BankID till din dator.

BankID ges ut av några av Sveriges banker. För att beställa ett BankID ska du i första hand kontakta den bank du är kund i. 

Läs mer om BankID på fil

Mobilt BankID

Mobilt BankID är en e-legitimation som installeras på mobiltelefoner och surfplattor. Med ett Mobilt BankID kan du legitimera dig och göra elektroniska underskrifter så länge du har din mobila enhet med dig. För att kunna använda Mobilt BankID behöver du dels installera BankID säkerhetsapp på din mobila enhet, dels hämta ett Mobilt BankID.

Mobilt BankID ges ut av några av Sveriges banker. För att beställa ett Mobilt BankID ska du i första hand kontakta den bank du är kund i. 

Läs mer om Mobilt BankID