Logga in på Mina sidor

För att se vilka försäkringar du har hos oss behöver du vara inloggad. Använd ditt BankID för att legitimera dig och logga in. Loggar du in via en Androidtelefon ska du välja "BankID på annan enhet".

Förmånliga försäkringar för medlemmar i SLOF

Som medlem i Svenska Logopedförbundet (SLOF) är du värd ett tryggt arbetsliv och ett tryggt privatliv. Därför erbjuder vi försäkringar anpassade för dig, din familj och dina ägodelar som ett mervärde i medlemskapet.

Vi är specialiserade på att upphandla och administrera gruppförsäkringar. Det är därför vi kan erbjuda förmånliga försäkringar till dig som är medlem i SLOF eller något av våra andra anslutna förbund.

Gör som nästan 1 000 andra medlemmar - försäkra dig via oss du också!

Yrkesverksam medlem

Som ny yrkesverksam medlem du får fyra försäkringar premiefritt i tre månader, utan att behöva fylla i en hälsodeklaration. Det räcker att du är fullt arbetsför. Under den premiefria perioden kan du även lägga till fler försäkringar för dig själv och din partner. 

Studentmedlem

Är du studentmedlem i SLOF och under 45 år så ingår en olycksfallsförsäkring och tillgång till Samtalsstödet Tusen frågor – Ett nummer.

Vill du få hjälp med att välja rätt försäkringar?

Ring oss på 0771-111 999 eller mejla på info@akademikerforsakring.se. Du kan förstås också klicka dig runt på den här sidan för att få reda på mer. All rådgivning är kostnadsfri och våra rådgivare har ingen provisionbaserad lön.