Logga in på Mina sidor

För att se vilka försäkringar du har hos oss behöver du vara inloggad. Använd ditt BankID för att legitimera dig och logga in.

Sjukvårdsförsäkring

Sjukvårdsförsäkringens uppgift är att vårda dig. Ibland är tiden det viktigaste för din återhämtning och det som gör skillnad mellan vilken skada sjukdomen hinner åstadkomma din kropp. En sjukvårdsförsäkring ger dig tillgång till privat vård och operation. Behöver du akutvård vänder du dig till din akut eller vanliga läkare.

Sjukvårdsförsäkringen är byggd för planerad vård och vår vårdplanering är navet i försäkringen. Dygnet runt finns erfarna sjuksköterskor tillgängliga för att hjälpa och ge rådgivning. Ofta räcker det med ett att du får tips på egenvård. Annars bokar vi tid hos en specialist. Vi följer dig sedan genom hela vårdprocessen och ser till att du får rätt vård.

Ny digital kanal för vårdplanering och rådgivning
Via appen Vårdplanering Trygg-Hansa kan du träffa sjuksköterskorna i videosamtal. Här kan du också ta kontakt via meddelanden och bifoga bilder och eventuella remisser. Läs mer här.

Flera möjligheter till digital vård
Redan i dag kan våra sjuksköterskor rekommendera e-vård för en rad symtom där det inte är nödvändigt att träffa en vårdgivare. Hela 95 procent av dem som fått e-vård är nöjda! Nu utökar vi den digitala vården, så att du även kan få behandling hos psykolog.

Vi hjälper dig att få rätt vård
För att kunna erbjuda dig den bästa vården väljer Trygg-Hansa tillsammans med läkare noggrant ut vilka vårdgivare man samarbetar med. Det innebär att Vårdplaneringen kan hänvisa dig till en vårdgivare på annan ort om det finns medicinska skäl, allt för att säkerställa att du får rätt vård. Då ersätts självklart dina kostnader för längre resor längre än 10 mil enkel resa och logi.

Korta fakta

 • Planerad sjukvård utan långa väntetider
  Kontakt med specialistläkare inom 6 arbetsdagar och tid till inskrivning för vård på privat sjukhus inom 14 arbetsdagar.
 • Ersättning för sjukvård
  Upp till fem miljoner per skadetillfälle.
 • Ålder
  Försäkringen gäller året ut som du fyller 70 år.
 • Vem kan teckna försäkringen?
  Du och din partner.
 • Rabatt hos Synsam
  Kostnadsfri synundersökning och rabatt på abonnemang på glasögon eller linser hos Synsam. Läs mer här.
 • Självrisk
  Självrisken gäller per skada oavsett antal behandlingstillfällen och du faktureras efter ditt första privata läkarbesök.

Premieberäkning (per månad)

Din ålder:

Villkor
Ladda ner
Förköpsinfo
Ladda ner
Distansavtal
Ladda ner
Ansökningsblankett
Ladda ner
In English
Ladda ner

Det här får du

 • Snabb tillgång till specialistsjukvård
 • Sjukvårdsrådgivning dygnet runt
 • Ersättning för offentlig vård och läkemedel upp till högkostnadsskyddet

Boka rådgivning

Osäker på vilket försäkringsskydd du bör ha? Boka rådgivning med en av våra försäkringsförmedlare. Samtalet tar mellan 5-60 minuter och utgår från dina eller ditt företags behov.

Våra rådgivare får ingen provision och har avrådningsplikt.