Logga in på Mina sidor

För att se vilka försäkringar du har hos oss behöver du vara inloggad. Använd ditt BankID för att legitimera dig och logga in. Loggar du in via en Androidtelefon ska du välja "BankID på annan enhet".

Vår kunskap – din trygghet

Vi vill att du som medlem ska ha bästa möjliga försäkringsskydd för dig själv, din familj och era ägodelar. Vi har en god kunskap om våra medlemmar, arbetsmarknaden och försäkringsbranschen. Vår ambition är att bygga långsiktiga relationer där du som medlem upplever att du får allt skydd du behöver via ditt fackförbund.

Vi arbetar kontinuerligt med att våra försäkringar ska ha de bästa lösningarna, villkoren och premierna. Vårt fokus är kvalitativ rådgivning, därför har våra medarbetare ingen provisionsbaserad lön. Vi står under Finansinspektionens tillsyn vilket garanterar att du som medlem kan känna ett stort förtroende för oss.

Vi ägs av Akademikertjänst, som i sin tur ägs av Sacoförbunden Sveriges Ingenjörer, Akademikerförbundet SSR, Naturvetarna, DIK, Sveriges Arbetsterapeuter och Sveriges Farmaceuter. Tillsammans arbetar vi alltid med målet att du som medlem ska känna att medlemskapet är värdefullt och ger dig den trygghet du behöver.

Vi är en registrerad försäkringsförmedlare och står under Finansinspektionens tillsyn.

Vår organisation

Mer om oss

Anmälan och Tillsyn och om du inte är nöjd

Om ersättning och ansvar

Jobba hos oss