Logga in på Mina sidor

För att se vilka försäkringar du har hos oss behöver du vara inloggad. Använd ditt BankID för att legitimera dig och logga in. Loggar du in via en Androidtelefon ska du välja "BankID på annan enhet".

Hej arbetsterapeut!

Du har kommit helt rätt.

Sveriges Arbetsterapeuter är ett av sex förbund som äger Akademikerförsäkring. Det innebär att vårt uppdrag är att se till att medlemmar som du har ett tryggt arbetsliv och privatliv - som ett mervärde i medlemskapet!

Gör som nästan 4 000 andra arbetsterapeuter - försäkra dig du också!

Yrkesverksam medlem

Som ny yrkesverksam medlem får du fyra försäkringar premiefritt i tre månader, utan att behöva fylla i en hälsodeklaration. Det räcker att du är fullt arbetsför. Under den premiefria perioden kan du även lägga till fler försäkringar för dig själv och din partner. 

Studentmedlem

Är du studentmedlem i Sveriges Arbetsterapeuter och under 45 år så ingår en olycksfallsförsäkring och tillgång till Samtalsstödet Tusen frågor – Ett nummer.

Vill du få hjälp med att välja rätt försäkringar?

Ring oss på 0771-111 999 eller mejla på info@akademikerforsakring.se. Du kan förstås också klicka dig runt på den här sidan för att få reda på mer. All rådgivning är kostnadsfri och våra rådgivare har ingen provisionbaserad lön.

 

Särskilt för dig som medlem