Logga in på Mina sidor

För att se vilka försäkringar du har hos oss behöver du vara inloggad. Använd ditt BankID för att legitimera dig och logga in. Loggar du in via en Androidtelefon ska du välja "BankID på annan enhet".

Hej Ingenjör!

Du har kommit helt rätt.

Sveriges Ingenjörer är ett av sex förbund som äger Akademikerförsäkring. Det innebär att vårt uppdrag är att se till att medlemmar som du har ett tryggt arbetsliv och privatliv - som ett mervärde i medlemskapet.

Gör som nästan 47 000 andra ingenjörer - försäkra dig via oss du också!

Dina försäkringar blir bättre 
1 januari 2019

Den första januari börjar vårt samarbete med Skandia. Har du frågor om vad som gäller de försäkringar du redan har läs mer här.

Studentmedlem

Är du studentmedlem i Sveriges Ingenjörer så ingår försäkringar i ditt medlemsskap. Under 2018 ingår en olycksfallsförsäkring (1 800 000 kr) och en livförsäkring (100 000 kr) om du är under 40 år. 

From 1 januari 2019 ingår även tillgång till Samtalsstödet Tusen frågor – Ett nummer. Vi tar bort livförsäkringen. Vi höjer också åldern för studentförsäkringarna från 40 till 45 år.

Vill du få hjälp med att välja rätt försäkringar?

Ring oss på 0771-111 999 eller mejla på info@akademikerforsakring.se. Du kan förstås också klicka dig runt på den här sidan för att få reda på mer. All rådgivning är kostnadsfri och våra rådgivare har ingen provisionbaserad lön.