Logga in på Mina sidor

För att se vilka försäkringar du har hos oss behöver du vara inloggad. Använd ditt BankID för att legitimera dig och logga in. Loggar du in via en Androidtelefon ska du välja "BankID på annan enhet".

Företagsförsäkring

För att göra det enkelt för dig som vill försäkra ditt företag har vi plockat ihop två färdiga försäkringspaket. Du kan välja mellan Large och XtraLarge beroende på vilken omfattning som passar dig och ditt företag bäst. 

Vår företagsförsäkring har tagits fram i samarbete med Svedea.

Kort om försäkringen

Försäkringen är anpassad för små företag med en årsomsättning upp till 10 miljoner. Innehållet i försäkringen anpassas efter din verksamhet. 

Vad kostar det?

Din premie är baserad på företagets omsättning och inriktning. För att se ditt pris fyller du i ditt organisationsnummer i nästa steg.

Hur tecknar jag försäkringen?

Försäkringen tecknas via Svedea. I nästa steg fyller du i ditt organisationsnummer för att få mer information om pris och försäkringens innehåll. 

Försäkringen tecknas via Svedea

 
Företagsförsäkring (försäkring för egenföretagare) för dig som är medlem i Sveriges Ingenjörer, Akademikerförbundet SSR, Naturvetarna, DIK, Sveriges Arbetsterapeuter, Sveriges Farmaceuter och Svenska Logopedförbundet 

Rådgivning

Du som är egenföretagare kan boka en kostnadsfri rådgivning hos Akademikerförsäkring. Rådgivarna informerar dig om vilka försäkringar och förmåner som ingår i ett kollektivavtal som anställda har samt vilka regelverk som gäller för egenföretagare.