Logga in på Mina sidor

För att se vilka försäkringar du har hos oss behöver du vara inloggad. Använd ditt BankID för att legitimera dig och logga in. Loggar du in via en Androidtelefon ska du välja "BankID på annan enhet".

Välkommen!

Ett försäkringspaket som passar dig

Du har fått ett unikt erbjudande från oss på Akademikerförsäkring med kostnadsfria försäkringar i tre månader.

Under din kostnadsfria period behöver du inte fylla i en hälsodeklaration för att köpa försäkringar. Klicka på "Gå vidare" här nedan för att förlänga försäkringarna, ta bort eller lägga till fler, eller anpassa nivåerna efter dina behov.

 

Bygg ditt eget försäkringspaket

Välj fritt bland försäkringarna och anpassa dem efter dina behov.

Gå vidare

Varför har jag fått försäkringar från er?

Du har fått försäkringar från oss som en förmån i ditt fackliga medlemskap. 

Försäkringarna som valts ut åt dig är ett bra grundskydd som täcker de vanligaste skadorna som du kan råka ut för i ditt yrkes- och privatliv.

Vem kan ta del av erbjudandet?

För att ta del av erbjudandet måste du vara yrkesverksam och vara med i ett av följande fackförbund:

Hur gör jag om jag inte vill behålla försäkringarna?

Då behöver du inte göra någonting. När din kostnadsfria period är slut avslutas försäkringarna automatiskt om du inte aktivt valt att behålla dem.

Även du som varit medlem en längre tid kan teckna försäkringar hos oss. Läs mer om våra försäkringar eller ring 0771-111 999 för kostnadsfri rådgivning.

Du har fått mejl!

Ett mejl har skickats till din angivna e-postadress. I mejlet hittar du en länk som tar dig vidare till nästa steg.

Observera att du måste ha fått hem vårt erbjudande om att förlänga dina försäkringar hos oss för att komma vidare till nästa steg. Personnummer och e-postadress måste också stämma överens med de uppgifter som du angett till ditt fackförbund.

Bygg ditt eget försäkringspaket

Här kan du under de tre första månaderna som ny medlem bygga ditt eget försäkringspaket. Är du osäker på vad som passar dig? Ring 0771-111 999 för en kostnadsfri rådgivning.

Formatet måste vara angivet enligt ÅÅMMDD-XXXX