Logga in på Mina sidor

För att se vilka försäkringar du har hos oss behöver du vara inloggad. Använd ditt BankID för att legitimera dig och logga in. Loggar du in via en Androidtelefon ska du välja "BankID på annan enhet".

Sveriges Ingenjörer

Som medlem i Sveriges Ingenjörer är du värd ett tryggt arbetsliv och ett tryggt privatliv. Därför erbjuder vi försäkringar anpassade för dig, din familj och dina ägodelar - som ett mervärde i medlemskapet.

Akademikerförsäkring är vi specialiserade på att upphandla och administrera gruppförsäkringar. Det är därför vi kan erbjuda förmånliga försäkringar till dig som är medlem i Sveriges Ingenjörer eller något av våra andra ägarförbund.

Vill du få hjälp med att välja rätt försäkringar?

Ring oss på 020-51 10 20, mejla på info@akademikerforsakring.se eller boka upp en tid för rådgivning när det passar dig. Du kan förstås också klicka dig runt på den här sidan för att få reda på mer. All rådgivning är kostnadsfri och våra rådgivare har ingen provisionbaserad lön.

Studentmedlem

Är du studentmedlem i Sveriges Ingenjörer och under 40, så ingår en olycksfallsförsäkring och en livförsäkring i ditt medlemsskap. Läs mer om försäkringarna och lägg till en studenthemförsäkring här.